Wie zijn wij?

To4C is een initiatief van Nicole Timmermans.

Oorspronkelijk opgeleid als psycholoog aangevuld met ruim 20 jaar ervaring bij private opleiders. Ze werkte lange tijd bij Schouten & Nelissen, eerst als trainer en adviseur, later in diverse management- en directierollen. Momenteel is zij bestuursvoorzitter bij trainingsbureau Schoonderwoerd.

Nicole Timmermans

“Mijn kracht ligt in het verbinden van mensen, belangen en doelstellingen. Hierdoor treedt er versnelling op in het benoemen, nastreven en realiseren van ambities. Vertrouwen is de basis van alle succes, daarin investeren is nooit verloren tijd.

Binnen To4C werk ik waar dat past samen met een zorgvuldig geselecteerd team van adviseurs. Zij brengen elk hun eigen kleur, kennis en expertise in. Uiteraard zoek ik daarbij naar de persoon die het beste past bij uw vraag”.

Cor Vink

“Ik ben erg betrokken om via educatie, op welke wijze dan ook, mensen verder te helpen in hun carrière en leven. Wel wil ik daarbij een commercieel model hebben opdat ook de organisatie toekomstbestendig kan opereren. Na jaren zelf aan het roer te hebben gestaan bij met name organisaties die grote aantallen mensen onderwijst, wil ik nu graag op meerdere manieren de leiding van  organisaties in dit veld bijstaan. Met mijn overtuiging van het positieve effect van TLC, The Leadership Circle hoop ik organisaties te ondersteunen.”

Wies Bronkhorst

“Mijn focus ligt op humanisering van organisaties. Er valt meer te halen uit ons menselijk talent! Al heeft efficiëntie en controle organisaties veel gebracht, vaak heeft juist zo’n omgeving een negatief effect op het gedrag van medewerkers. Mensen worden eerder reactief dan creatief. Door training, coaching en advies lever ik een bijdrage aan de ontwikkeling van creatieve, ondernemende medewerkers die vol zelfvertrouwen hun werk doen. Ik heb internationale ervaring onder andere in USA, Afrika en Azië. Topics: train de coach, train de trainer en leiderschap.”

Jan Willem Hendriks

Jan Willem werkt in zijn trainingen aan het versterken van de persoonlijke kracht van professionals. Die kracht steeds centraal stellen om tastbare en concrete trainingsdoelen te bereiken is zijn grote uitdaging. Hij heeft een brede internationale ervaring met het opleiden en certificeren van (technische) trainers en opleiders. Deskundigheidsterreinen zijn daarnaast projectmanagement, adviesvaardigheden,  leiderschap, persoonlijke effectiviteit, conflicthantering en agressiemanagement. Jan Willem heeft een integere, open manier van communiceren en is in staat om mensen en processen in beweging te krijgen door zijn betrokkenheid en vermogen om begripvol te confronteren. Jan Willem is tevens mediator.

Maarten welkers

“Mijn aanpak is enthousiast, doortastend, praktisch en direct. Ik hou ervan om toe te passen wat werkt, liefst zo direct mogelijk. Ik doe dat met een lach.

Door dingen met een zekere lichtheid aan te vliegen, vallen weerstanden vaak weg, en wordt de weg vrijgemaakt voor een constructieve oplossing. Op die manier lossen we zelfs heikele thema’s op.”

Maarten verzorgt training, coaching, begeleiding en advies op gebied van advieskracht, teamontwikkeling en creatief denken.